ما بزرگترین تامین کننده کلید اتوماتیک زیمنس در ایران هستیم !
کلید های اتوماتیک ار خانواده تجهیزات برق صنعتی برای داشتن اتصالات موفق نیاز به دقت، کنترل و مدیریت درست و به موقع است بدین منظور از کلید های اتوماتیک در مدار های الکترونیکی استفاده می کنند.
این محصول یکی از ابزار های مهم در صنعت محسوب می شود که به نحوی نقش واحدی را در مدیریت جریانات الکترونیکی ایفا خواهد کرد ، دلایل استفاده از این محصول و کاربرد های اساسی آن از جمله مطالبی است که در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت برای کسب اطلاعات بیشتر تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
تفاوت تجهیزات اتوماتیک و غیر اتوماتیک:
کلید اتوماتیک: به کلید هایی گفته می شود، که دارای رله هستند. هر کدام برای کاربرد های مخصوصی مورد استفاده قرار می گیرند. بطور مثال، کلید اتوماتیک هوایی دارای رله های بسیار هوشمندی از نوع رله های الکترونیکی هست. اما کلید های غیر اتوماتیک کلید هایی هستند؛ که صرفا”برای قطع و وصل مورد استفاده قرار می گیرد. که فاقد رله می باشند. به طور مثال کنتاکتور، یک تجهیز غیر اتوماتیک است. برای قطع و وصل های گوناگون با کاربرد های مختلف یک مشخصه ای دارد. مثلا”کنتاکتور AC3 برای بار های القایی است.
یکی از مهم ترین مواردی که در کیفیت قطع کلید اتوماتیک مطرح می شود current limiting است. هر چه این پارامتر بیشتر شود، کلید گران تر می شود. این پارامترمستقیما”به زمان قطع کلید بستگی دارد.
ما فروشنده کلید اتوماتیک زیمنس هستیم !
به دنبال خرید کنتاکتور زیمنس هستید ؟ کافیست برای ما یک پیامک خالی ارسال کنید و یا مستقیما با ما تماس بگیرید !
انواع کلید اتوماتیک زیمنس گدامند ؟
کلیدهای اتوماتیک کمپکت که به آن کلید اتوماتیک می گویند، به صورت دسته بندی های زیر و با حفاظت های اضافه بار، اتصال کوتاه و نشتی جریان زمین تقسیم می شوند:
- کلید اتوماتیک کمپکت غیر قابل تنظیم (فیکس یا Fix):
کلیدهای اتوماتیک فیکس از لحاظ رنج جریان قابل حفاظت غیر قابل تنظیم هستند.
- کلید اتوماتیک کمپکت قابل تنظیم (Adjustable):
که این نوع کلید نیز به دو دسته کلید اتوماتیک کمپکت قابل تنظیم حرارتی – مغناطیسی و کلید اتوماتیک کمپکت قابل تنظیم الکترونیکی تقسیم می شود.
در نوع کلیدهای اتوماتیک قابل تنظیم، امکان تنظیم جریان از 0.6 یا 0.8 تا 1 برابر جریان بار کامل وجود دارد.